personeelsuitje utrecht
personeelsuitje brabant
personeelsuitje gelderland
personeelsuitje friesland
personeelsuitje drenthe
personeelsuitje groningen
personeelsuitje eindhoven
bedrijfsuitje noord-brabant
personeelsuitje den bosch
personeelsuitje amersfoort
personeelsuitje zwolle

Zoeken naar personeelsuitje friesland

personeelsuitje friesland
personeelsuitje
personeelsuitje - Boottocht IJsselmeer of Markermeer.
De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip dat speciaal is ingericht voor uw boottocht op IJsselmeer of Markermeer. Dit schip is te huren voor een boottocht met maximaal 35 personen en is deaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest. We verzorgen ook uw bedrijfsuitje of een geslaagde relatiedag. Schipper en gastheer van de Egberdina. Mijn naam is Wouter van Dusseldorp. Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Met de Egberdina verzorg ik boottochten voor groepen op het IJsselmeer en Markermeer. Als bioloog/schipper heb ik veel kennis van de natuur en het IJsselmeer. Daarnaast wil ik u graag laten zien wat mijn passie voor water betekent. Dit doe ik natuurlijk samen met het team Egberdina. Kijk rond op deze website, en bel mij gerust om te kijken hoe we de Egberdina kunnen inzetten voor uw bedrijf, uw familie of uw vrienden. Video impressie van de Egberdina in actie. Wilt u meer informatie over de Egberdina, over beschikbaarheid of prijzen, bel of mail met uw schipper en gastheer Wouter van Dusseldorp.:
personeelsuitje friesland - In 90 seconden een indruk krijgen van één van onze uitjes?
Op deze website richten wij ons specifiek op bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, afdelingsuitjes en personeelsborrels. Daarom communiceren wij bijvoorbeeld de prijzen exclusief BTW. Als je als particulier een uitje zoekt, kijk je binnenkort op: www.beleef-040.nl. Voor nu kan je ook gewoon hier terecht!
Personeelsuitje Friesland Je vindt het op WegmetdeBaas.
Op zoek naar een leuk personeelsuitje in Friesland? Op WegmetdeBaas staan vele leuke tips voor een personeelsuitje in Friesland. GPS Moordspel Sherlock Holmes. Eventpoint: De politie is het spoor in een moordzaak helemaal bijster en heeft een beloning uitgeloofd. Jullie onderzoeksteam schiet te hulp en assisteert de politie bij het oplossen van deze zaak.
thema personeelsfeest
Personeelsuitje Friesland The GAME SOCIALCHAOS NEVERREST.
Personeelsuitje The GAME: Friesland zal nooit meer hetzelfde zijn. Met het spelen van het The GAME als personeelsuitje, zal Friesland nooit meer hetzelfde zijn. Wij geven u graag suggesties voor een geslaagd personeelsuitje in Friesland. Kies bijvoorbeeld voor The GAME.
personeelsfeest amsterdam
Personeelsuitje Friesland, actief bedrijfsuitje in Nationaal Park.
Personeelsuitje in Friesland. Uw Personeelsuitje Friesland moet origineel zijn en er moet voor iedereen wat de doen zijn. Actie, ontspanning en goed eten en drinken: Annage is dé specialist in het organiseren van personeelsuitjes op en rond het water in hartje Friesland.
google adwords
Duurzame personeelsuitjes in De Alde Feanen.
Nu er steeds meer aandacht komt voor het klimaat en duurzaamheid zijn ook bedrijven in Friesland aan zet om milieuvriendelijke activiteiten aan te bieden voor bijvoorbeeld een personeelsuitje. In Earnewâld bied biedt De Twirre een uniek personeelsuitje aan: Swing-triken en varen met de e-Sloep over de electric-only route van National Park De Alde Feanen.
seo checker
Personeelsuitje Friesland, actief bedrijfsuitje in Nationaal Park.
Uw personeelsuitje Friesland is geheel compleet met de volledig verzorgde catering. Uw personeelsuitje Friesland in goede handen bij Annage. Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van een actief personeelsuitje, relatiedag of bedrijfsuitje in Friesland voor kleine en grote groepen.
renovatielening
Personeelsuitje Friesland Geniet van een prachtige rondvaart!
Dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden om uw bedrijfsuitje in Friesland geheel aan uw wensen aan te passen! Personeelsuitje Friesland met De Oorden. Ontdek het uitgestrekte Friese landschap tijdens een personeelsuitje in Friesland met De Oorden.
position referencement
Personeelsuitje Friesland Partycentrum Strandheem.
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n' 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.
backlinks checker
Personeelsuitje in Friesland Partycentrum Klein Zwitserland.
Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest of personeelsuitje in Friesland? Kies dan voor onze gezellige barbecue avond met live zanger! U kunt heerlijk genieten van het eten en de muziek met uitzicht over het Bergumermeer.
matrassen
Personeelsuitje Friesland Het Drents Kwartiertje.
Personeelsuitje organiseren vlakbij Friesland? Op 10 minuten rijden van Friesland bevindt zich het Drents kwartiertje. Hier vinden jullie originele en leuke activiteiten voor een geslaagd personeel uitje! Wij hebben alvast een aantal activiteiten voor jullie op een rijtje gezet; van actief, tot creatief of culinair. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een personeelsuitje samen te stellen uit de vele activiteiten die we aanbieden. Alle activiteiten kunnen met elkaar worden gecombineerd en worden uitgebreid met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. Volop activiteiten voor een geslaagd personeels uitje; van actief, tot creatief of culinair. Ontmasker de Mol! Ontmasker de Mol! spelen is een spannende en hilarische invulling van een bedrijfsuitje, teamdag of vrijgezellenfeest!
slotenmaker dordrecht

Contacteer ons